Domaine la Fontaine - Nouvelle-Aquitaine - Soubran

Type :
chambre d'hotes en gites
Aantal :
9
Tarieven :
vanaf 83 tot 98 euro
Informatie :
Ideaal om te fietsen ( fietsvriendelijk logies )
Ideaal om te wandelen ( wandelvriendelijk logies )
Logeren bij Belgen
Table d'hotes (HP)
Zwembad
Dichtbij Bos
Roken niet toegelaten
Rustig gelegen
Overige :
Bekeken 2356keer
Omschrijving :

Sinds januari 2020 zijn wij de fiere eigenaars van Domaine la Fontaine. We namen deze charmante B&B over van Marc en Jacqueline Receveur – Van der Grinten. Geheel in dezelfde stijl en met dezelfde aandacht voor een warm onthaal en huiselijke gezelligheid, ontvangen wij jullie voortaan in dit authentieke pareltje.
Je kan bij ons terecht voor een heerlijk verblijf in één van onze 5 sfeervolle kamers in het ‘maison’ uit 1863 of in één van de 4 knusse gîtes met zicht op de binnentuin.
Regelmatig kan je ook mee aanschuiven aan onze table d’hôtes waarbij we graag rekening houden met specifieke dieetwensen of allergieën.
Soubran is een prima uitvalsbasis voor allerlei uitstappen in de omgeving. Hou je van de natuur, de zee, wandelen, fietsen, motortochtjes, golfen of zwemmen? Ga je liever voor een dagje cultuur of geschiedenis? Wil je gaan shoppen? Of zoek je het culinaire avontuur: oesters, asperges, wijn, Pineau des Charentes of Cognac? Je vindt het allemaal bij ons in de buurt!
Je kan natuurlijk ook gewoon relaxen in onze grote tuin met verwarmd zwembad en genieten van de rust en het indrukwekkende uitzicht over de weidse vallei want ‘alles kan en niks moet’.
Wij waren op slag verliefd op deze streek. Hopelijk jij ook.
Van harte welkom,
Mark & IlseContactgegevens

Mark en Ilse Vandael - Nuytema

.

17150  Soubran

Nouvelle-Aquitaine - Frankrijk

Telefoon :
0033546043951
Website :

>> RESERVEER / CONTACTEER

Gaat u deze accomodatie contacteren? Vertel er dan zeker bij dat u hen via Charmelogies.com hebt gevonden!