Mas Mazan - Provence - Côte d'Azur - Mazan

Type :
chambre d'hotes
Aantal :
3
Tarieven :
zei website
Informatie :
Overige :
Na een volledige renovatie bieden wij u de Mas, het hoofdgebouw, twee gîtes, een studio, een safaritent en verschillende chambres d'hôtes kamers aan .

Het is ook mogelijk om de gehele domein te huren voor groepen tot 30 personen. Ideaal voor familievakanties, bruiloften, fietstochten of andere speciale gelegenheden.

De prachtige uitzichten kunnen worden genoten vanaf verschillende terrassen bij het hoofdgebouw, de gîtes en het kindvriendelijke verwarmde zwembad. Voor de gasten van de chambres d'hôtes wordt het ontbijt onder de luifel geserveerd bij de moderne buitenkeuken. Er is ook een barbecue en een pizza-oven beschikbaar in de buitenkeuken. We hebben gratis wifi op het gehele terrein. Voor de kinderen hebben we een grote trampoline en een zandbak. Een speeltoestel met schommel en glijbaan en tenslotte een jeu de boules baan. Verder is er parkeergelegenheid voor iedereen.
Bekeken 625keer
Omschrijving :

Domein Mas Mazan gelegen op een van de mooiste plekken van Mazan, een klein dorpje in de Vaucluse (Provence) ten zuiden van de Mont Ventoux. Het terrein van 3 hectare ligt genesteld tegen een heuvel en biedt een prachtig uitzicht rondom, over de  uitgestrekte wijngaarden en velden. U ziet de glooiende beboste uitlopers van de Montagne de Vaucluse, de prachtige middeleeuwse dorpjes van St. Didier en Venasque. Een beetje verder ligt Pernes les Fontaines en het stadje Carpentras. Op een heldere dag kunt u zelfs het beroemde Palais du Pape in Avignon zien. 's Nachts zie u zeer veel sterren en zelfs de rand van de melkweg.

Contactgegevens

Dhr Kuijper

.

84380   Mazan

Provence - Côte d'Azur - Frankrijk

Telefoon :
0033680773835
Website :

>> RESERVEER / CONTACTEER

Gaat u deze accomodatie contacteren? Vertel er dan zeker bij dat u hen via Charmelogies.com hebt gevonden!