Casa Ermanno - Piemonte - Serole

Type :
vakantiehuis
Aantal :
2
Tarieven :
zie website
Informatie :
Honden niet toegelaten
Ideaal om te fietsen ( fietsvriendelijk logies )
Ideaal om te wandelen ( wandelvriendelijk logies )
Zwembad
Dichtbij Bos
Roken niet toegelaten
Rustig gelegen
Kindvriendelijk
Vakantie bij Nederlanders
Gratis internet (Wifi)
Overige :
De huisjes ligt op ongeveer 500 meter hoogte, midden in de loofbossen met hier en daar een plukje naaldbomen. Het gebied staat onder andere bekend om zijn wilde orchideeën en de witte truffel. Als je bang bent voor stilte ben je hier niet op je plek! Hagedissen, vuursalamanders, padden; we hopen dat je er niet bang voor bent. De nachten zijn bezaaid met sterren, af en toe roept er een uil of blaft er een ree. Je kan vanuit je huisje prachtig wandelen en mountainbiken, jezelf moe maken en daarna genieten van een streekwijntje aan het zwembad of een heerlijke risotto met zelf gevonden paddenstoelen op je privé terras met uitzicht op het dal. Acqui Terme met zijn historische centrum, betaalbare restaurantjes en levendige markt ligt 35 kilometer rijden. Je rijdt in een uur naar het strand en de levendige havenstad Genua en het statige Turijn zijn een bezoek zeker waard.
Bekeken 108keer
Omschrijving :

Uitzicht op een groen dal, waar de bewoners voornamelijk uit reeën,zwijnen en vossen en roofvogels bestaan. Graag willen wij  je op deze plek laten meegenieten van een uniek stukje Piemonte in je eigen appartement met privé terras en balkon of volledig vrijstaand

Vakantiehuis met privé zwembad. De omgeving is in alle jaargetijden adembenemend mooi; besneeuwde bergtoppen en prachtig gekleurde wijnvelden. De luxe van de vakantieverblijven bestaat uit rust, ruimte en natuur.

Contactgegevens

Mevr. Resie van Raak

.

  Serole

Piemonte - Italië

Telefoon :
3341080667
Website :

>> RESERVEER / CONTACTEER

Gaat u deze accomodatie contacteren? Vertel er dan zeker bij dat u hen via Charmelogies.com hebt gevonden!