Piccolo Borgo & Villa Gagnoni - Toscane - Sinalunga

Type :
vakantiehuis
Aantal :
10
Tarieven :
700 € - 1950 € per week per woning
Informatie :
Honden niet toegelaten
Ideaal om te fietsen ( fietsvriendelijk logies )
Ideaal om te wandelen ( wandelvriendelijk logies )
Logeren bij Belgen
Mogelijkheid tot wassen en drogen kleding
Bubbelbad en/of sauna
Table d'hotes (HP)
Zwembad
Supermarkt in de buurt
Dichtbij Bos
Roken toegelaten
Rustig gelegen
Kindvriendelijk
Afgesloten plaats voor fiets
Gratis internet (Wifi)
Overige :
De zeer mooi aangelegde en onderhouden tuin rond de gebouwen van de “borgo Gagnoni” is omgeven door bossen en agrarische terreinen eveneens behorend tot het domein. De wandelpaden op het domein maken de bossen en het natuurgebied toegankelijk voor de gasten. De tuin is dusdanig ontworpen dat op elk moment van de dag in alle rust van een ander plekje in de tuin kan genoten worden voor het lezen van een boek of het lekker lui relaxen.

Elke woning beschikt over een privé tuin waar in alle rust kan gegeten worden. Hiervoor is het nodige tuinmeubilair voorzien. Op het domein zijn eveneens enkele gezellige eethoekjes of rustplaatsen voorzien die ter beschikking staan van de gasten met de nodige infrastructuur.

Het zwembad bevindt zich op +20 meter van het hoofdgebouw van de “Borgo Gagnoni”. Het recent gebouwde zwembad omvat een kleiner ondiep speelgedeelte voor de jonge gasten met ingebouwde jacuzzi, met 4 zit-of ligplaatsen voorzien van rug-en beenmassage, en een groter zwemgedeelte. Het zwembad is omgeven met een ruim terras. Op een iets hoger plateau met uitzicht op het zwembad is een ligweide voorzien. Zowel terras als ligweide zijn voorzien van stoelen en ligzetels om te relaxen in de zon.

Logeren bij belgen in toscane

Bekeken 42493keer
Omschrijving :

"Piccolo Borgo Gagnoni en Villa Gagnoni zijn gelegen in een prachtig natuurgebied vlakbij de Valdichiana en de Crete Senesi, tussen Siena en Arezzo, waardoor het de ideale uitvalsbasis vormt om Toscane en Umbrië te verkennen.

De voormalige boerderijen van Piccolo Borgo Gagnoni werden gerenoveerd tot gezellige vakantiehuisjes, die respect voor authenticiteit combineren met hedendaags comfort. Dichtbij de huisjes ligt een panoramisch zwembad, te midden van uitgestrekte, bloemrijke tuinen. Daarnaast kan de karaktervolle 18e-eeuwse villa, met eigen zwembad, gehuurd worden als vakantiewoning tot tien personen.

Kortom, Piccolo Borgo Gagnoni en Villa Gagnoni bezitten alle troeven om u een onvergetelijke droomvakantie in Toscane te laten doorbrengen!"

 

Contactgegevens

Joost & Ann

Strada del Calcione 108

53048  Sinalunga

Toscane - Italië

Telefoon :
0032-92229834
Website :

>> RESERVEER / CONTACTEER

Gaat u deze accomodatie contacteren? Vertel er dan zeker bij dat u hen via Charmelogies.com hebt gevonden!