Villa Pumila - Piemonte - Asti

Type :
b&b
Aantal :
3
Tarieven :
vanaf 110 eur
Informatie :
Zwembad
Overige :
Over de gastheer en vrouw

Geertrui en Steven zijn uw gastvrouw en gastheer in Villa Pumila. Hun passie voor Italie ontstond in 2003 tijdens een eerste vakantie in Umbrie. Doorheen de jaren reisden ze een groot deel van het land af, tot ze in 2009 als een blok vielen voor Piemonte. In 2010 kochten ze een vakantiehuisje in Cocconato, dat ze in 2014 inruilden voor een ander huis in Agliano Terme. In 2018 beslisten ze om een enorme stap te zetten: Belgie achterlaten en een nieuw leven beginnen in Italie. In de late zomer van 2019 openden ze trots hun Bed & Breakfast. In Villa Pumila willen ze hun gasten de best mogelijke service aanbieden en een gevoel van thuis, weg van huis. Geertrui, Steven, Pepino de hond en de drie katten kijken er naar uit om je te verwelkomen in Villa Pumila.

Over de omgeving

Villa Pumila is ideaal qua ligging om de Monferrato, de Langhe en Roero te ontdekken. Het historische (en aangename) centrum van Asti ligt letterlijk op slechts een paar minuten rijden. De prachtige, door de Unesco beschermde, wijngaarden liggen in de omtrek, op een kwartiertje tot een half uurtje van de B&B. Alba (35km) en Nizza Monferrato (30km) liggen op een half uurtje. Casale Monferrato (40km) ligt op ongeveer 40 minuten.

Handig aan Villa Pumila is dat de oprit van de snelweg (A21 / E70) Turijn-Piacenza slechts op een boogscheut ligt. Op minder dan een uur sta je in het hartje van Turijn (65km). Voor reizigers die naar het zuiden rijden (Toscane, Umbrie, Rome of verder) is Villa Pumila een perfecte stopplaats. En voor wie naar het noorden gaat: vanuit Asti is de aansluiting naar de Frejus tunnel, de Mont Blanc tunnel, de Gran San Bernardo en de San Gottardo perfect.
Bekeken 481keer
Omschrijving :

Aan de rand van de historische stad Asti, gelegen op een heuveltop met een uniek uitzicht over de stad aan de ene kant en het prachtige landschap van de Monferrato aan de andere biedt Villa Pumila een ideale plek om te genieten van een korte break of een ontspannen vakantie.
Villa Pumila is een prachtige 18e eeuws villa die in 2019 werd omgeturnd tot een kleinschalige Bed & Breakfast. De oorspronkelijke Italiaanse “grandezza” werd behouden en vermengd met Skandinavische “hygge” en Belgische/Vlaamse gastvrijheid.
De kamers, met hun hoge plafonds, grote ramen en lichte kleuren, zijn luchtig en smaakvol ingericht. Alle kamers beschikken over een ruime eigen badkamer, koelkast, bluetooth muziekspeler en gratis gebruik van de wifi (snel en ongelimiteerd). Iedere kamer heeft zijn eigen balkon.
De gasten kunnen in alle rust van hun verblijf genieten in het salon of op één van de terrassen met panoramisch uitzicht over Asti en de omliggende heuvels. Eens de zomer voorbij kunnen de gasten zich terugtrekken in de “orangerie”: achter het glas is het heerlijk vertoeven wanneer het buiten wat koeler wordt. Vanaf de zomer van 2020 zal een zwembad beschikbaar zijn. Een bubbelbad is er nu al.

Contactgegevens

Mevr. Geertruy De Bruyn

Strada Valgera 125

14100 Asti  Asti

Piemonte - Italië

Telefoon :
+393299646613
Website :

>> RESERVEER / CONTACTEER

Gaat u deze accomodatie contacteren? Vertel er dan zeker bij dat u hen via Charmelogies.com hebt gevonden!