Casa Algezar Adults only - Alicante - La Canalosa

Type :
b&b
Aantal :
6
Tarieven :
vanaf 125€/2p/nacht
Informatie :
Honden niet toegelaten
Ideaal om te fietsen ( fietsvriendelijk logies )
Ideaal om te wandelen ( wandelvriendelijk logies )
Logeren bij Belgen
Zwembad
Roken niet toegelaten
Rustig gelegen
Gratis internet (Wifi)
Overige :
Ontbijt

Lunch

Over de middag bieden we een lichte lunch aan. De keuze varieert een beetje naargelang het seizoen, maar de vaste waarden zijn gezonde salades, Gaspacho , een heerlijke huisgemaakte burger, een pastasalade en een croque maison.

Snacks

Het is uiteraard ook mogelijk om tijdens de dag tussendoortjes te verkrijgen; vers fruit, een zoete snack of een verkoelend ijsje behoren tot de mogelijkheden.

Avondmaal

Dagelijks kan je aanschuiven voor een avondmenu, omdat we enkel met verse producten werken is er geen menukaart. Het avondmaal varieert echter doorheen de seizoenen. Een rijke paëlla volgens plaatselijk recept, steengrillmenu, langoustmenu en zeevruchtenschotel horen bij de vaste waarden in ons aanbod. Alle gerechten worden bereid met onze eigen olijfolie en onze eigen amandelen zijn dikwijls terug te vinden in onze gerechten.

Dranken

Onze bed & breakfast beschikt over een Honesty bar waar je dag en nacht je dranken zelf kan nemen. Cocktails en sterke dranken kunnen bij ons besteld worden. Doorgaans kan je steeds proeven van lekkere huisgemaakte Mojito, Sangria en limonade die verkrijgbaar zijn in een gekoelde dispenser – tap.

Tip: Onze huisgemaakte Amaretto van onze eigen amandelen is zeker een aanrader!

Ongeveer 35 minuten rijden tot aan de kust.
Bekeken 542keer
Omschrijving :

Onze gasten een vakantie aanbieden in een “Adults only” B&B met een maximum aan comfort, waar stilte en rust gegarandeerd zijn, gelegen in een prachtige omgeving met een zeer aangenaam klimaat en heel veel zon het hele jaar door.

Open vanaf 1 juli 2020

De vliegtickets voor 2020 zijn beschikbaar. De manier om goedkoop te vliegen is heel vroeg boeken : je vliegt aan winterprijzen in het hoogseizoen!

Contactgegevens

Mevr. Hofman Goedele

Partida Algezar 4

03688  La Canalosa

Alicante - Spanje

Telefoon :
0476713191
Website :

>> RESERVEER / CONTACTEER

Gaat u deze accomodatie contacteren? Vertel er dan zeker bij dat u hen via Charmelogies.com hebt gevonden!