Feedback vakantie appartementen Torre Nova Resort & Spa


Totaal: 9.9 (6 feedbacks)

Geef uw Feedback

Positief : Heerlijke vakantie Wij waren voor de derde keer op Torre Nova. Eigenlijk zouden we ivm Corona niet op vakantie gaan, maar het appartement Mas Rossignol was vrijgekomen. Reden voor ons om in deze periode wel op vakantie te gaan. Torre Nova is een heerlijke, kleinschalige maar zeer ruime accommodatie en de eigenaren Geert en Jacqueline kennen de weg in het gebied. We konden daardoor lekker vakantie vieren. We zijn o.a. naar een wijnboerderij in de omgeving geweest, naar Sitges en meerdere restaurants in de nabije omgeving. Geen enkel probleem. Ook het verblijf op de accommodatie zelf is meer dan goed te doen. De appartementen zijn heel ruim, hebben alles voorhanden wat je kunt bedenken. Van nespresso apparaat tot en met een wasrek. De tuin met zwembad en ligweide zijn ruim, er is daar tegen een minimale vergoeding een ijsje en drinken verkrijgbaar en je kunt ook een mooie wandeling maken door het er achter gelegen gebied, wat 9 hectare groot is.
Negatief :
Positief : Net terug van een weekje Torre Nova! We waren verbaasd over de grootte van het appartement, alles is piekfijn in orde en aanwezig, tot op boodschappentassen toe. Ook het hele domein en zwembad zijn verzorgd. Je kan wijn nemen in de inkomhal en dan gewoon je naam noteren en afrekenen bij vertrek. Vaak een leuke babbel gehad met Jacqueline en Geert en ook nuttige tips gekregen. Ons dochtertje van 20maanden is hier ook niets tekortgekomen aan speelgoed. We kunnen Torre Nova dus zeker aanraden en hopen hier ooit nog eens te komen met wat vrienden. We wensen hen alle succes! Gereisd met jonge kinderen in juni 2018
Negatief : Geen commentaar
Positief : Het was bijzonder fijn om nog eens in een klein dorp met kleine winkels te vertoeven! 's Morgens om de hoek je brood te halen in alle rust (geen toeristen!!). Bovendien logeren in het prachtig huis! Wij logeerden met vrienden in appartement Castillo, heel mooi, netjes en ieder echtpaar zijn privacy. Als we een uitstap deden (bijv. naar het drukke Barcelona) was het zalig om terug te komen in "de rust" en een duik te nemen in het zwembad. Bij Geert en Jacqueline kan je bovendien altijd terecht met je vragen! Het was fijn logeren bij onze Noorderburen in Spanje!
Negatief :
Positief : Wij hebben hier met onze vrienden een schitterende week gehad ! Ruim appartement met alles erop en eraan ! Een ideaal adres om Barcelona en omgeving te verkennen !
Negatief :
Positief : Zeer aangenaam verrast waren we toen we de rondleiding door het luxe appartement Vila Seca kregen van Geert en Jacqueline. We zeiden tegen elkaar: zo'n mooie plek vinden we nooit meer! Prachtig appartement, mooie locatie, goede bedden, veel ruimte. Enorm hoge plafonds, lekkere douche. Aan alles is gedacht. Het zwembad (zonder chloor) is ook heerlijk. Vriendelijke gastheer en gastvrouw, met altijd tijd voor een praatje of handige tips. Ook voor kleine kinderen een prima plek. Kortom, een aanrader en wie weet komen we nog eens terug!
Negatief :
Positief : Kunnen dromen werkelijkheid worden? Soms wel! In Torre Nova raken hemel en aarde elkaar: de rust van een nog authentiek Spaans dorp met de gezellige bar van Sonja, de klokken die om het kwartier de lucht vullen, het rustgevende domein met zwembad, de 'cava'-streek, de bergen van Montserrat, de idyllisch ingeplantte dorpjes en kloosters, ... Kust-en cultuur zijn ook binnen handbereik: Barcelona, Villanova, historische volksfeesten, ... Laat je bij dit alles nog omringen door een enthousiaste gastheer-en vrouw en je voelt 'hier is het goed, heel goed!'
Negatief :