SPORTA

 

 

 

Ventourist / Ventousiast 2010

 

Word jij een Ventourist of Ventousiast? Dat is de inzet van de populaire beweegcampagne van Sporta die meer mensen aan het fietsen wil zetten.

Het uiteindelijk doel is een georganiseerde beklimming van de Mont Ventoux op 19 juni. De zesde editie van het evenement gaat van start en Sporta biedt u de mogelijkheid om de volledige beweegcampagne te volgen.

Ventourist/Ventousiast mikt resoluut op de doelgroep van de beginnende fietser. Ga tot juni 2010 de uitdaging aan om met de steun van Sporta jezelf een sportieve levensstijl aan te meten. Belangrijk om weten is dat je in dit avontuur er niet alleen voor staat. Wat mag je verwachten van Sporta. Wel, om de uitdaging mogelijk te maken ondersteunt Sporta jou met een trainingsschema, voedingstips,dagboek, kledij en technische informatie. Tijdens de sportactiefdagen passeren indoor conditietraining, workshops en fietstochten de revue en krijg je de kans om op regelmatige tijdstippen de conditie te testen.

Steun To Walk Again en Hope for Kabondo. In ruil voor een gezonde levensstijl doet Sporta een warme oproep om het goede doel niet in de kou te laten staan. Sporten voor een ander, voor wie beweging geen evidentie is, betekent zoveel meer.

 

Bron: Sporta.be