Liabaquet - Nouvelle-Aquitaine - SARLANDE

Type :
gite***& mini-camping
Aantal :
4
Tarieven :
zie website
Informatie :
Honden niet toegelaten
Ideaal om te fietsen ( fietsvriendelijk logies )
Ideaal om te wandelen ( wandelvriendelijk logies )
Mogelijkheid tot wassen en drogen kleding
Zwembad
Supermarkt in de buurt
Dichtbij Bos
Roken niet toegelaten
Rustig gelegen
Kindvriendelijk
Vakantie bij Nederlanders
Gratis internet (Wifi)
Overige :
De gîtes zijn in principe te huur van april tot en met oktober.
Bekeken 536keer
Omschrijving :

In de Dordogne,net op de grens met de Haute-Vienne bevindt zich “Liabaquet gîtes et camping”. Hier kunt u op een voormalige Franse  boerderij verblijven in een sfeervol vakantiehuis of op de minicamping.
Liabaquet kenmerkt zich door de ruimte en de rust die er heerst. Overdag bent u in gezelschap van vele vogels en een kleine schaapskudde, ‘s avonds kunt u genieten van een prachtige sterrenhemel terwijl de krekels en kikkers hun best doen. De zonsondergang kan spectaculair zijn en is iedere avond anders.
Onze étang, met o.a. prachtige waterlelies, karpers en andere vissen, is een heerlijke plek om weg te mijmeren, maar ook een uitdaging voor de vissers.
In het glooiende groene landschap, waar bossen en weides elkaar afwisselen, geven de vele Limousin koeien en de kleine kronkel weggetjes u meteen een vakantiegevoel.
Naast een prettig verblijf, kan Liabaquet uw uitvalsbasis zijn om een groot deel van de Dordogne en de Haute-Vienne te bezoeken. Buiten grote steden zoals Périgueux en Limoges, zijn er de vele kastelen, de wandel- en fietsroutes en talloze andere activiteiten en bezienswaardigheden te vinden.
De gîtes zijn beiden comfortabel en sfeervol ingericht en bevinden zich in één van de oude stallen. Ze zijn allebei geschikt voor 4 personen. Eventueel is er een peuter/baby bedje bij te plaatsen.
Iedere gîte heeft een eigen stuk tuin met een tuinset, picknick tafel  en parasol. Ook kan men gebruik maken van bankjes en picknick tafels elders op het terrein. Zo is er altijd wel een plek om lekker in de zon te ontbijten of om juist in de schaduw van een boek te genieten. Bij de indeling van Liabaquet is rekening gehouden met rust en  privacy voor alle gasten, de gîtes zijn dan ook op ruime afstand van de mini-camping gelegen en hebben een eigen parkeerplaats.

 

Contactgegevens

Dhr. Tom Hermens

Lieu-dit Liabaquet

24270   SARLANDE

Nouvelle-Aquitaine - Frankrijk

Telefoon :
+33 7 70 29 41 26
Website :

>> RESERVEER / CONTACTEER

Gaat u deze accomodatie contacteren? Vertel er dan zeker bij dat u hen via Charmelogies.com hebt gevonden!